Bedrijf

Tot eind de jaren '80 stond in de schaduw van de fabrieksgebouwen van Voeders Seurynck nv een cichorei-ast. De ast als stille getuige uit de tijd dat de familie Seurynck zijn activiteiten opstartte. De stap naar de handel in veevoeders bleef niet lang uit en leidde begin de jaren ' 70 tot de opzet van een eigen productie-eenheid.
 
Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een modern, professioneel gerund veevoederbedrijf met een eigen mestverwerkingsinstallatie sinds 2003. De klant is altijd centraal blijven staan. Er wordt immers over gewaakt dat de groei niet ten koste zou komen van de nauwe contacten met de veehouder.
 
Deze aanpak vormt meteen ook onze sterkte. Vermits wij dicht bij de veehouder staan, kennen wij uw vragen en noden. Wij volgen de evoluties van de markt op de voet, evenals de wetten en de toegepaste technieken. Dit alles zorgt ervoor dat wij onze klanten op een optimale manier kunnen informeren en helpen, om een maximaal rendement te waarborgen. Voeders Seurynck denkt toekomstgericht en deelt zijn kennis en expertise met zijn klanten, want uw rendement is nu eenmaal onze opdracht!